Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 13 грудня 2019 р.

понеділок, 16 вересня 2019 р.

Продзвенів перший дзвінок. Школярі сіли за парти. Розпочалося навчання. Учні 3(7) класів цього навчального року розпочали вивчати дуже цікаву природничу науку -хімію. На перших уроках гімназисти ознайомилися з кабінетом хімії та з лабораторним посудом, який використовують під час виконання хімічних експериментів 

вівторок, 21 травня 2019 р.


16 травня в Україні відзначали свято вишиванки. Учні нашого класу також долучилися до цього свята. 

середа, 8 травня 2019 р.

Війна...Які страшні уявлення виникають у наших головах. Ми не є учасниками війни, але дуже багато інформації отримуємо із переглядів художніх кінофільмів, подій які відбуваються на сході України. Нехай ніколи не повторяться мі страшні дні періоду 1939-1945 рр..
Мир у нашій державі вибороли наші прадідусі та прабабусі. Хочемо від імені нашого класу привітати всіх із великим днем Перемоги у Другій світовій війні над фашиськими окупантами. Бажаємо всім нам, нашим сім'ям і всьому українському народу миру і добробуту.

                                                                                                              Учні та кл.кер. 5-Б класу

середа, 10 квітня 2019 р.

2 березня наш клас був активним учасником акції у Всесвітньому проекті серед дітей та молоді #OlympicLab

четвер, 21 березня 2019 р.

З розвитком цивилізації людина дедалі більше потрапляє в залежність від неї ж породжених атропогенних фактів. Наука працює над розвязанням даної проблеми, тому на сьогоднішній день створено науковий напрямок - екологія людини. Рухаючись цим напрямком ми учні 11-В класу провели разом із вчителем хімії Сушко Г.М. урок - конференцію на тему "шляхи запобігання алкогольної, тютюнової, наркотичної залежності молоді у сучасному світі". Згадно даної мети нашого уроку, ми дізналися про небезпечні речовини, які шкідливо впливають на людину. Наш урок проведено з використанням ІКТ дав можливість побачити наслідки впливу шкідливих звичок на світлинах людей, які зловживали небезпечними речовинами


пʼятниця, 8 березня 2019 р.

Бажаю в жіноче свято,
Щоб було удачі багато,
Квітів великі букети,
Та подарунків пакети,
Класних парфумів, помад,
Щирих зізнань зорепад,
Щастя та сонячних мрій,
Кохання, добра та надій!

вівторок, 19 лютого 2019 р.

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. 19 лютого також провели цей захід. На ньому були присутні волонтери та учасники революції. 
У нашому класі 13 лютого відбулася дискусія на тему ,, Булінг''. Шкільний психогол докладно розказала як себе поводити у випадках булінгу. Навела приклади. Нам було дуже цікаво. 

12  лютого у 5-Б класі відбулась виховна година на тему ,,Стрітеня''. Учениці Анастасія Яросевич та Юлія Смутило підготували цікаву призентацію. 

четвер, 17 січня 2019 р.

Веселу новину сіт голосить нині, 
що Христос родився в стаєці на сіні. 
У вертепі родився, у Йордані охрестився. 
Охрестившись, своєю божественістю світ благословив. 

четвер, 10 січня 2019 р.